Lajike: Tempranillo 100%
Istutusaika: 1982
Juuri: Richter 110 ja Chasela 41
Korkeus: 537 metriä
Alkoholi: 14,5º
Pinta-ala: 3,6 ha
Koulutus: Pensaspöytä
Istutusväli: 2,35 x 1,20 m
Pullotus: Tammikuu 2021
Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha)
2018
SADONKORJUU
Käsin poimittu 12 kg laatikoissa.
VIININ VALMISTUS
Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa teräsvadissa.
Malo-laktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kypsytetty omassa sakassaan 25 kuukautta.
Meidän viinitilallamme ei käytetä tai käytetään hyvin vähän batonnagea, sillä suojaus hapettumiselta tapahtuu luonnollisesti noin 5 cm sakalla jokaisessa tynnyrissä.
MAISTAMISMUISTIO
Tiramisu - kahvi, kerma ja kaakaon vivahteet. Voimakas, hyvin rakenteellinen ja pyöreä suutuntuma, joka jättää pitkäkestoisen jälkimaun. Iloisesti täydentäisi kokoelmaa moniksi vuosiksi eteenpäin.